WABIKUSA VÁZÁK

A WABIKUSA vázák gyönyörű és egyedi üvegvázák egy fa gyökéren. Minden darab az egzotikus India tapasztalt üvegfúvóinak műremeke újrahasznosított üvegből és tartós fából. Az üveg kézzel fújott és kb. 1000 °C-nél modellezett a konkrét gyökérhez, amivel biztosítva van annak stabil rögzítése.

Ezek a vázák tökéletesen illenek a a japán Wabi Kusa stílushoz, amely a növények üveg edénybe való elrendezését mutatja be, és csak részlegesen van vízzel és szubsztrátummal töltve. A WABIKUSA vázák azonban többféle módon hasznosíthatók. Használhatók cserépként, amelybe növényt lehet ültetni (pl. egzotikus orchidea, de klasszikus vázaként vagy lámpaként is használható. Megtölthető kaviccsal, kövekkel vagy vízzel, valamint népszerű algagolyókkal. A nagyobb vázák nano akváriumként vagy paludáriumként is használhatók. A WABIKUSA vázák használata csakis a fantáziától függ.


MINDEN DARAB EGYEDI

Akézi készítésnek köszönhetően minden váza más és egyedi. Tökéletes dekoráció lehet otthon vagy az irodában. A váza levehető, de megfelelően stabil, pontosan a gyökérhez szerint van formázva. Könnyen tisztítható és nem kell rögzíteni. Az üvegben az inklúziók és légbuborékok természetesen jönnek létre.

Hozza létre saját természetét.